Zelf-bewust- zijn.  Groei ontstaat in verbinding. Specialisatie module.

Wanneer:
25 oktober 2023 @ 09:30 – 12:00
2023-10-25T09:30:00+02:00
2023-10-25T12:00:00+02:00
Waar:
Ter Heerdt Coaching en Advies
Bruningweg 23
Arnhem
Kosten:
€850,-
Contact:
Lisette ter Heerdt
06-41568559

Zelf-bewust- zijn.  Groei ontstaat in verbinding.

Een specialisatiemodule voor hoogbegaafdheidsspecialisten.

Omdat we altijd kunnen blijven leren en we kunnen leren van elkaar, heb ik als inmiddels toch wel senior in mijn vakgebied een specialisatiemodule ontwikkeld voor HB specialisten. Geen module om boekenwijsheid op te halen, maar een module die gaat over wie jij bent en wat jij nodig hebt om nog beter te worden in jouw werk. Zelfbewustzijn is hiervoor wat mij betreft essentieel. Daar gaan we aan werken!

Ben jij die HB specialist die altijd wil blijven leren? Durft jij te twijfelen? Heb je door dat je niet altijd ziet wat er is en wil jij je blik verruimen? Durf jij echt out of the box? Ben jij je ervan bewust dat jij pas werkelijk goed kunt waarnemen als jij jezelf durft te zien? Dan is deze specialisatie module iets voor jou!

In een groep van maximaal 4 personen gaan we vier woensdagochtenden aan de slag met casuïstiek die jullie zelf inbrengen. We gaan kijken welke informatie er ligt, welke vragen er nog zijn, welke rollen betrokkenen spelen, wat er al loopt en wat er beter kan. Deze cursus gaat niet alleen over de ander, maar vooral ook over wie jij bent in jouw rol als specialist. Jij mag gaan groeien als professional zodat je jouw samenwerking met hoogbegaafde kinderen en hun ouders met meer tevredenheid en plezier voor alle partijen vorm kunt gaan geven.

Naast vier groepsbijeenkomsten worden er ook vier individuele coachsessies gepland. Ik ben namelijk van mening dat daar waar we de zorg hebben over het welzijn van anderen, we het aan onszelf en de ander verplicht zijn onszelf goed te (leren) kennen, kwetsbaar durven zijn en leren waar we de neiging hebben pijnpunten mee te nemen in ons werk. Als we werkelijk authentiek durven zijn kunnen we ons echt verbinden met de ander en tot oplossingen komen die bijdragen aan de ontwikkelvraag van de leerlingen die bij ons komen.

Ik loop graag een stukje mee op jouw pad!

Doelgroep:

  • Mensen die werkzaam zijn als specialist hoogbegaafdheid.

 

Doel:

Je haalt na deelname meer informatie uit de verbinding met het kind/de jongere en zijn of haar ouders.

  • Groeien in waarneming ten behoeve van de hoogbegaafde kinderen /jongeren.
  • Groeien in zelfbewustzijn ten behoeve van de hoogbegaafde kinderen /jongeren.

 

Data en tijden groepsbijeenkomsten:

Woensdag 25 oktober, 10 januari, 13 maart en 12 juni, van 9.30 tot 12.00 uur.

Individuele sessies worden individueel gepland.

 

Plaats:

Bruningweg 23 in Arnhem

Kosten:

€850,-

Betalen in termijnen is mogelijk.

Aanmelden uiterlijk 1 oktober 2023 via de mail of het contactformulier. Mocht je nog vragen hebben, bel me dan even!

 

About Lisette

Lisette is via de ECHA opleiding en de opleiding Counselling en Coaching geschoold in het begeleiden, coachen en adviseren. Ze wil graag de ander zien, begrijpen wat hem beweegt en op basis daarvan kijken wat er nodig is om op een constructieve manier in actie te kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*