Open Huis voor Talentontwikkeling

Wanneer:
11 maart 2023 @ 10:30 – 14:30
2023-03-11T10:30:00+01:00
2023-03-11T14:30:00+01:00
Waar:
Het Coachhuis
Emmastraat 24
Velp
Kosten:
Gratis

Week van de hoogbegaafdheid 2023

Open Huis voor Talentontwikkeling
11 maart 2023 Velp

Zoek jij passende hulp voor jezelf of jouw kind vanwege vragen over vermoedelijke (hoog)begaafdheid en hoogsensitiviteit? Ben je als professional geïnteresseerd? Kom dan op zaterdag 11 maart, in de landelijke Week van de Hoogbegaafdheid, naar het Huis voor Talentontwikkeling.

Wij zijn een groep gedreven professionals met ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van hoogbegaafdheid. Die kennis en ervaring hebben we gebundeld om jou en je kind nog beter te kunnen helpen.

Een greep uit ons aanbod op zaterdag 11 maart: Workshop haptotherapie, presentatie begaafdheidsonderzoek, speeddate leren leren en faalangst, een opvoedopstelling en een creatieve activiteit voor kinderen. Je kunt je ook aanmelden voor een kort adviesgesprek.

Plaats: Het coachhuis, Emmastraat 24, Velp
Datum en tijd: 11 maart 2023 van 10.30 tot 14.30 uur. Inloop vanaf 10 uur.

Deelname is gratis.

Inschrijven
Inschrijven voor verschillende activiteiten vooraf is noodzakelijk omdat het aantal plekken beperkt is. Dat kan via het contactformulier of via de mail: huisvoortalentontwikkeling@gmail.com
Heb je nog vragen over de open dag? Mail dan even. Dan nemen we contact met je op!

Hieronder staat het schema voor de dag. Door op de afbeelding te klikken krijg je een groter plaatje.

We zien je graag komen!

 

Huis voor Talentontwikkeling Schema open Huis

Toelichting bij de verschillende activiteiten.

Slimme Peuter Club
Expert ontwikkelingsvoorsprong

Tijdens het Open Huis voor Talentontwikkeling kunnen kinderen zelfstandig aan de slag bij verschillende ‘stations’. Er zijn o.a. een (vrij) tekenstation, een 3D-bouwstation en een sensorisch speelstation.

Er is per uur ruimte voor maximaal 6 kinderen. Kinderen zijn welkom vanaf 18 maanden. Is uw kind jonger dan 18 maanden, is het welkom samen met één ouder i.v.m. de aanwezige materialen.

Marjolein Mooijman
Slimme peuters | Gastouder BijLein

Lisette ter Heerdt Coaching en Advies

Speeddate

Heb jij een dringende vraag voor jezelf, je kind of je gezin? Plan dan een speeddate. Samen met jullie kijk ik wat jullie hulpvraag is en wat helpend kan zijn!

Opstelling – in samenwerking met Praktijk Newkidstoday

Tijdens een opstelling kun je op een fijne manier onbewuste, belemmerende en meestal onzichtbare patronen helder krijgen en direct verandering creëren. Een opstelling is een krachtig middel om onverwerkte en onbewuste vraagstukken uit het verleden te helen. Als vraagsteller ontstaat er ruimte voor je eigen autonomie en ruimte om weer te verbinden met jezelf en je familie, de positieve energie kan weer stromen.

Lisette ter Heerdt
Hoogbegaafdheid coaching en advies, Arnhem (terheerdtcoachingenadvies.nl)

Karuna kinderpraktijk

Presentatie over begaafdheidsonderzoek

In een korte presentatie vertel ik wat over begaafdheidsonderzoek en intelligentietesten bij vermoedelijk hoogbegaafde kinderen. Hoe gaat zo’n onderzoek in zijn werk? Wat levert testen of een breder onderzoek op? Wanneer is het zinvol en wanneer niet?
Als je een onderzoek voor je kind overweegt, als je vanuit je beroep hier mee te maken hebt en meer wilt weten, of als je gewoon belangstelling hebt, meld je aan. Er is ook ruimte om je vragen te stellen.
Er kunnen 6 deelnemers per keer komen.

Wietske Vriezen
Home (karuna-kinderpraktijk.nl)

Pedagogische Praktijk Campstede

Speeddate

Maak een afspraak  wanneer je vragen hebt m.b.t. zaken waar je met je kind of kinderen tegen aan loopt,  over hoge intelligentie versus hoogbegaafdheid,  over de wenselijkheid en voor- en nadelen van intelligentie onderzoek,  over onze praktijk, over nu wat doen of nog even afwachten, en over je eigen anders zijn.

Henk & Tineke Scholten
Praktijk Campstede: Laat je kind testen op hoogbegaafdheid (ppcampstede.nl)

Ellis Kappelle, GZ haptotherapeute voor kinderen, jongeren en volwassenen

In deze speelse workshop geef ik een korte uitleg over wat haptotherapie is en hoe hoogbegaafdheid wordt gezien vanuit de haptonomie. We gaan verder vooral leuke oefeningen doen waarbij er een beroep gedaan wordt op ieders voelende vermogen.
Onderwerpen die aan bod komen zijn: hoe houd jij balans, spanning in je lijf, hoe zet je je vermogen in?
Deze workshop wordt 1x gegeven voor ouder met kind (vanaf 7 jaar) en 1x voor volwassenen.

Voor korte individuele vragen ben ik ook buiten de workshops bereikbaar.

Newkidstoday 

Speeddate leren leren en faalangst
Heeft jouw kind hulp nodig bij het leren leren en/of faalangst? Plan dan een afspraak in en samen gaan we kijken hoe ik jouw kind hierbij kan ondersteunen.

Opstelling – in samenwerking met Lisette ter Heerdt Coaching en Advies

Tijdens een opstelling kun je op een fijne manier onbewuste, belemmerende en meestal onzichtbare patronen helder krijgen en direct verandering creëren. Een opstelling is een krachtig middel om onverwerkte en onbewuste vraagstukken uit het verleden te helen. Als vraagsteller ontstaat er ruimte voor je eigen autonomie en ruimte om weer te verbinden met jezelf en je familie, de positieve energie kan weer stromen.

Voor korte vragen ben ik voor en na de speeddates/ opstelling bereikbaar.

Laura Vermeulen
Newkidstoday – Home

 

About Lisette

Lisette is via de ECHA opleiding en de opleiding Counselling en Coaching geschoold in het begeleiden, coachen en adviseren. Ze wil graag de ander zien, begrijpen wat hem beweegt en op basis daarvan kijken wat er nodig is om op een constructieve manier in actie te kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*