Als hoogbegaafde volwassene functioneren in onze maatschappij is niet altijd eenvoudig. Je manier van denken en gevoeligheid kunnen voelen als een last in plaats van een gave. Ik kan je door middel van coaching helpen te ontdekken wat jij nu werkelijk wilt en nodig hebt om prettig te kunnen functioneren.

Een traject begint altijd met een kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur. Hierna bespreken we of en hoe we verder gaan. De belangrijkste werkvorm tijdens de coaching is het gesprek. Ook maak ik gebruik van elementen uit het systemisch werken. Deze manier van werken, waarbij situaties en/of emoties  in beeld worden gebracht, helpt je bij je gevoel te komen. Hoogbegaafden zijn vaak uit zelfbescherming gevlucht in hun hoofd. De balans tussen hoofd en hart kan met deze manier van werken weer hersteld worden. Daarnaast maak ik gebruik van mijn heldervoelendheid.

Gesprekken duren ongeveer een uur. Ze worden niet vergoed door verzekeraars.
Bij niet tijdig annuleren van een afspraak ben ik genoodzaakt de kosten van het gesprek in rekening te brengen. (24 uur van tevoren)

Zie ook de website Hoogbegaafdheid Volwassenen

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een intake? Neem dan contact op via het contactformulier of bel; 06-41568559