Als hoogbegaafde volwassene functioneren in onze maatschappij is niet altijd eenvoudig. Je manier van denken en gevoeligheid kunnen voelen als een last in plaats van een gave. Ik kan je door middel van coaching helpen te ontdekken wat jij nu werkelijk wilt en nodig hebt om prettig te kunnen functioneren. Ik ben praktisch ingesteld en zal altijd zoeken naar dat wat voor jou werkt.

Een traject begint altijd met een kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur. Hierna bespreken we of en hoe we verder gaan. Werkvormen tijdens coaching worden altijd afgestemd op jou. Ik kan de volgende werkvormen inzetten:

  • Gesprek.
  • Elementen uit het systemisch werken. Deze manier van werken, waarbij situaties en/of emoties  in beeld worden gebracht, helpt je bij je gevoel te komen. Hoogbegaafden zijn vaak uit zelfbescherming gevlucht in hun hoofd. De balans tussen hoofd en hart kan met deze manier van werken weer hersteld worden.
  • Indien gewenst kan ik een Reiki behandeling geven. Reiki is een zeer waardevolle aanvulling gebleken bij coaching. Net als de elementen uit het systemisch werk die ik in kan zetten, helpt Reiki je uit je hoofd en in je lijf te komen. Dit leidt tot nieuwe inzichten.
  • Wil je wel verandering, maar heb je het idee dat je al zoveel gepraat hebt? Dan is een Access Bars sessie misschien iets voor jou. Meer informatie vind je onder de link.

Gesprekken duren ongeveer een uur. Ze worden niet vergoed door verzekeraars.
Bij niet tijdig annuleren van een afspraak ben ik genoodzaakt de kosten van het gesprek in rekening te brengen. (24 uur van tevoren)

Wil je weten wat anderen over mij zeggen.  Kijk dan even bij ervaringen.

Zie ook de website Hoogbegaafdheid Volwassenen

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een intake? Neem dan contact op via het contactformulier of bel; 06-41568559