Van lijderschap naar leiderschap

Wanneer:
21 april 2020 @ 19:30 – 21:30
2020-04-21T19:30:00+02:00
2020-04-21T21:30:00+02:00
Waar:
Ter Heerdt Coaching en Advies
het Nieuwe Land 8
6828 DZ Arnhem
Kosten:
€35,-

Op 21 april is Anneke Polman te gast en bereid om je even lekker in je klacht te laten staan. Van 19:30 tot 21:30 zal ze je jouw wonden laten lik(k)en om daarna jouw aandacht te verleggen naar je Wens. Want hey Shit happens Nou en?

Wie is Anneke?

Veerkrachtig, energiek en inspirerend is ze. Confronterend en provocerend ook. Anneke ontregelt systemen en legt in een rap tempo de wond en wens van haar medemens bloot.

Anneke wordt door haar opdrachtgevers gewaardeerd omdat ze wegblijft van het pamperen, poetsen, pappen en nathouden. Doortastend en met humor pakt Anneke een vraagstuk beet om vervolgens op zoek te gaan naar mogelijkheden.  Slachtofferschap mag wat Anneke betreft worden verwoest en Persoonlijk Leiderschap gestimuleerd. Met haar ervaring op zak als manager, implementatiepartner, aanjager, opleider en zelfs schooljuffrouw, kun je haar tegenwoordig boeken als coach, professioneel puber, trainer of spreker.

In 2019 schreef ze het boek ‘MAAK JE VOORAL GEEN ZORGEN. Zorg jij maar dat je beter wordt.’.

Ik ben er even niet. Ik ben overreden door een graafmachine. Dat zijn de eerste woorden van het boek ‘Maak je vooral geen zorgen…’.
In dit ‘handboek patiëntschap’ geeft Anneke met een dikke knipoog tips voor mensen die zomaar ineens in het Zorgsysteem tussen de witte jassen belanden. Wat ze rond haar bed meemaakt is soms om te huilen,
maar gelukkig nog veel vaker om te lachen.

Net voor dat het gele gevaarte haar benen vermorzelde, was ze nog een eigenwijze adviseur, een inventieve vraagbaak en een brutale ontregelaar. Nu wordt ze ineens gebombardeerd tot casus en overgeleverd aan heel veel mensen in evenveel witte jassen. Ongewild wordt ze wat ze nooit had willen zijn: onderdeel van het (zorg)systeem. En wie daarin wil meedraaien, blijkt te moeten voldoen aan knap lastige eisen.

Dit boek was voor mij de aanleiding Anneke te vragen een avond te komen verzorgen over het thema; Van lijderschap naar leiderschap. De ervaringen uit haar boek gelden niet alleen voor de zorgwereld, maar kunnen ook vertaald worden naar allerlei andere situaties in onze leven waar we last van kunnen hebben.  Wil je vast iets meer weten over hoe Anneke dat voor zichzelf voor elkaar heeft gekregen voor je je aanmeldt? Bestel dan haar boek.

Aan het einde van de avond heb jij de tools om uit je lijden en in je leiderschap te stappen!

Graag vooraf aanmelden uiterlijk 17 april via deze link.

 

 

 

About Lisette

Lisette is via de ECHA opleiding en de opleiding Counselling en Coaching geschoold in het begeleiden, coachen en adviseren. Ze wil graag de ander zien, begrijpen wat hem beweegt en op basis daarvan kijken wat er nodig is om op een constructieve manier in actie te kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*