Blog

2013

Nog een paar dagen en dan sluiten we 2013 af. Een prachtig jaar voor mij, zowel op privé als wat werk betreft. Ik ben een gelukkig mens.

Dit jaar ben ik weer geraakt door de verhalen van anderen. Hoe duidelijk is het weer dat we elkaar nodig hebben. Dat zien en gezien willen worden van essentieel belang zijn voor een fijn leven. Dat kinderen hierin enorm afhankelijk zijn van hun ouders en leerkrachten. Dat volwassenen hun gekwetste kind een plek mogen gaan geven en als volwassenen het leven tegemoet mogen gaan treden zodat we er als volwassen voor de kinderen van nu kunnen zijn.

Ik heb ervaren dat wanneer je jezelf je onhandigheden kunt vergeven, je ook de ander beter kunt zien. Dat houden van jezelf betekent dat je ook meer liefde te geven hebt. Dat liefde heelt, verbindt en de wereld mooier maakt.

Ik hoop nog heel lang mijn werk te kunnen doen en veel mensen te mogen helpen op hun pad.

Ik wens iedereen een liefdevol 2014!

About Lisette

Lisette is via de ECHA opleiding en de opleiding Counselling en Coaching geschoold in het begeleiden, coachen en adviseren. Ze wil graag de ander zien, begrijpen wat hem beweegt en op basis daarvan kijken wat er nodig is om op een constructieve manier in actie te kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*