Pientere Kleuter Club

Wanneer:
1 september 2020 @ 09:00 – 11:00
2020-09-01T09:00:00+02:00
2020-09-01T11:00:00+02:00
Waar:
De Eigen Zaak
Het Nieuwe land 8
6828 DZ Arnhem

Pientere Kleuter Club

Je kind zit in groep 1 of 2 en gaat niet graag naar school. Hij of zij speelt vooral met oudere kinderen. Ook zie je kenmerken van perfectionisme of faalangst, het ontwijken van uitdaging en aanpassingsgedrag, of hoor je terug dat school saai is en je kind meer uitdaging wil. Dan is de Pientere Kleuter Club iets voor jouw kind.

In 10 bijeenkomsten van 2 uur ga ik met een groep van maximaal 5 kleuters aan de slag. Spelen, onderzoeken, grenzen verkennen en herkenning vinden.

Vooraf bespreek ik met jullie de vragen die jullie hebben en het ontwikkelingsniveau van jullie kind. Ook bepalen we dan of deze groep inderdaad het antwoord is op jullie vraag en de behoefte van jullie kind. Na afloop van het traject evalueren we samen en kijken we of we doorgaan of stoppen. Jullie ontvangen dan een verslag met mijn observaties en aanbevelingen voor thuis en op school.

Data;

Steeds op dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties.

Tussentijds instromen is mogelijk. Vanaf het moment van deelname tellen we dan tien bijeenkomsten.

Mocht je kind na tien bijeenkomsten nog steeds deel willen nemen dan kan dat in overleg.

 

Kosten : €375,-   (Betalen in termijnen is mogelijk)

Aanmelden via de mail (l.ter.heerdt@gmail.com) of het contactformulier.

 

Mocht je belangstelling hebben, maar het tijdstip niet uitkomen? Laat het weten! Bij voldoende belangstelling start ik een tweede groep op een ander moment.

 

Onderstaande poster is te bestellen en leverbaar vanaf ongeveer eind januari. Binnenkort weet ik meer over de kosten. wil jij deze poster op A3 formaat ontvangen? Dan kun je je naam en mailadres achterlaten via deze link. Zodra ik dan meer weet hoor je van me!

 

 

About Lisette

Lisette is via de ECHA opleiding en de opleiding Counselling en Coaching geschoold in het begeleiden, coachen en adviseren. Ze wil graag de ander zien, begrijpen wat hem beweegt en op basis daarvan kijken wat er nodig is om op een constructieve manier in actie te kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*