Je twijfelt aan de capaciteiten van je kind. Op school zien ze een ander kind dan jullie thuis zien.  Is je kind mogelijk (hoog)begaafd? Of is je kind is hoogbegaafd maar op school loopt het toch niet zoals iedereen zou willen en verwachten?Dan kn ik je helpen helderheid te krijgen in het niveau waarop je kind functioneert.

Didactisch onderzoek.

Ik kan het didactisch niveau van je kind bepalen aan de hand van o.a. de schoolvaardigheidstoetsen en observatie. Belangrijker nog dan de score is de manier waarop je kind werkt aan de opgaven. Ik haal daar veel informatie uit die zeer verhelderend werkt als het gaat om de vraag wat je kind nodig heeft.  Ik heb ook de mogelijkheid onderzoek naar beelddenken te doen.

Voor intelligentie onderzoek verwijs ik door naar twee collega’s:

Wietske Vriezen. Zij is psychologe en heeft ruime ervaring in het afnemen van intelligentie onderzoek bij hoogbegaafde kinderen. Haar praktijk bevindt zich in Velp.

Praktijk Campstede in Doesburg.  Ook  zij hebben ruime ervaring in onderzoek en advisering m.b.t. hoogbegaafdheid.  Hun praktijk bevindt zich in Doesburg en sinds enige tijd is er ook een locatie in Utrecht.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via het contactformulier of bel; 06-41568559