Kinderen en jongeren kunnen bij mij terecht voor coaching. Mijn coaching richt zich vooral op de zijnskenmerken van hoogbegaafdheid. Ook levensvragen kunnen aan mijn tafel besproken worden.

 

Het Zijnsluik - Tessa Kieboom

 

Werkvormen die ik hanteer zijn afhankelijk van de hulpvraag en de behoefte het kind/ de jongere. Ik maak regelmatig gebruik van allerlei spelvormen, tafelopstellingen of creatieve werkvormen.

Ouders worden betrokken bij het coachproces. Ik wil ik met ouders graag in gesprek over hoe ze hun  kind beter kunnen begrijpen en motiveren.

Mijn kracht in dit hele proces is dat ik de ander in zijn eigenheid accepteer. Ik kan luisteren zonder vooroordelen. Zoals een ouder zei: ‘Je plaatst mijn kind niet op een voetstuk, je haalt hem niet onderuit, maar hij mag zijn wie hij is.’

Tarief: €79,00 per gesprek van een uur. Na iedere bijeenkomst maak ik een verslag. Vergoeding via PGB is vaak wel mogelijk.
Bij niet tijdig annuleren van een afspraak ben ik genoodzaakt de kosten van het gesprek in rekening te brengen. (24 Uur van tevoren)

 

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via het contactformulier of mail of bel even; l.ter.heerdt@gmail.com     06-41568559