Acces bars zorgt voor:

  • Rust in je hoofd
  • Betere nachtrust
  • Denken in oplossingen i.p.v. problemen
  • Betere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)
  • Betere concentratie
  • Innerlijke rust
  • Andere kijk op het leven
  • Op een positieve manier met het leven omgaan
  • Het loslaten van oude patronen
  • Creëren van mogelijkheden en uitdagingen

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

 

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

Wat gebeurt er tijdens een Bars sessie?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Hoe vaak heb je een Access Bars behandeling nodig?

Een Access Bars sessie geeft je meteen verlichting. Het is onderhoud van jouw hoofd en mindset. Je kunt een Access Bars sessie het beste vergelijken met het nemen van een massage. Voor het beste resultaat raad ik je aan om regelmatig een sessie te boeken. Iedere  keer ga je weer dieper in op de lagen en dieper in op je eigen identiteit.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en ben je klaar voor verandering? Maak dan een afspraak!