Peergroep Pientere Kleuter Club

Je kind zit in groep 1 of 2 en gaat niet graag naar school. Hij of zij speelt vooral met oudere kinderen. Ook zie je kenmerken van perfectionisme of faalangst, het ontwijken van uitdaging en aanpassingsgedrag, of hoor je terug dat school saai is en je kind meer uitdaging wil. Dan is de Pientere Kleuter Club iets voor jouw kind.

In 10 bijeenkomsten van 2 uur ga ik met een groep van maximaal 5 kleuters aan de slag. Spelen, onderzoeken, grenzen verkennen en herkenning vinden.

Vooraf bespreek ik met jullie de vragen die jullie hebben en het ontwikkelingsniveau van jullie kind. Ook bepalen we dan of deze groep inderdaad het antwoord is op jullie vraag en de behoefte van jullie kind. Na afloop van het traject evalueren we samen en kijken we of we doorgaan of stoppen. Jullie ontvangen dan een verslag met mijn observaties en aanbevelingen voor thuis en op school.

Tijdstip:

Steeds op dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur

 

Tussentijds instromen is mogelijk. Vanaf het moment van deelname tellen we dan tien bijeenkomsten. Ik houd de schoolvakanties aan.

Mocht je kind na tien bijeenkomsten nog steeds deel willen nemen dan kan dat in overleg.

 

Kosten : €375,-   (Betalen in termijnen is mogelijk)

Aanmelden via de mail (l.ter.heerdt@gmail.com) of het contactformulier.

 

Mocht je belangstelling hebben, maar het tijdstip niet uitkomen? Laat het weten! Bij voldoende belangstelling kan ik een tweede groep starten op een ander moment.

 

Plusklassen in Arnhem en Velp voor oudere kinderen

Voor plusklassen die ook ruimte bieden aan oudere kinderen verwijs ik naar: