Peergroep Pientere Kleuter Club

Je kind zit in groep 1 of 2 en gaat niet graag naar school. Hij of zij speelt vooral met oudere kinderen. Ook zie je kenmerken van perfectionisme of faalangst, het ontwijken van uitdaging en aanpassingsgedrag, of hoor je terug dat school saai is en je kind meer uitdaging wil. Dan is de Pientere Kleuter Club iets voor jouw kind.

In 10 bijeenkomsten van 2 uur gaan we met een groep van maximaal 4 kleuters aan de slag. Spelen, onderzoeken, grenzen verkennen en herkenning vinden.

Vooraf bespreken we de vragen die jullie hebben en het ontwikkelingsniveau van jullie kind. Ook bepalen we dan of deze groep inderdaad het antwoord is op jullie vraag en de behoefte van jullie kind. Na afloop van het traject evalueren we samen en kijken we of we doorgaan of stoppen. Jullie ontvangen dan een verslag met de observaties en aanbevelingen voor thuis en op school.

Tijdstip:

9 Maart 2023 gaan we weer een groep starten. Steeds op donderdagochtend van half 10 tot half 12.

 

Tussentijds instromen is mogelijk. Vanaf het moment van deelname tellen we dan tien bijeenkomsten. We  houden de schoolvakanties aan.

Mocht je kind na tien bijeenkomsten nog steeds deel willen nemen dan kan dat in overleg.

Deze activiteit heb ik overgedragen aan Eline van der Steen. Indien gewenst zijn we met z’n tweeën, in principe draait Eline de groep alleen in haar praktijk op de Biesdelselaan 17 in Velp.

 

Kosten : €395,-   (Betalen in termijnen is mogelijk)

Aanmelden via de mail : l.ter.heerdt@gmail.com of bel even: 06-41568559 of emsteen@hotmail.com, tel: 06-47100275

 

Plusklassen in Arnhem en Velp voor oudere kinderen

Voor plusklassen die ook ruimte bieden aan oudere kinderen verwijs ik naar: